Sponsoring - Sc Veenwouden

Sponsors

Sponsoring

Sponsoring bij SC Veenwouden                                                                   2015 - 2016

SC Veenwouden is een actieve voetbalvereniging in het dorp Feanwâlden. De vereniging telt meer dan 275 leden en is daarmee de grootste sportvereniging in het dorp. SC Veenwouden ziet het als een belangrijke taak dat zoveel mogelijk jongeren en ouderen actief sporten en in beweging zijn. Dat is goed voor lichaam en geest. Uiteraard proberen we daarnaast ook sportieve prestaties neer te zetten. De promotie van SC Veenwouden 1 naar de 1ste klasse in 2015 is wat dat betreft voor onze vereniging een historisch hoogtepunt. Daarmee zit onze vereniging bij de 8 hoogst spelende zaterdag verenigingen in de provincie Fryslân.

Om dat te kunnen bereiken is heel veel inzet van vrijwilligers nodig. Of het nu gaat om het bestuur, de begeleiding, het kantinebeheer, de schoonmaak, het terrein- en gebouwenonderhoud, het maakt niet uit, alles is even belangrijk. Gelukkig kan de vereniging een beroep doen op een grote groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de vereniging en onze voetballende leden.

Het runnen van een voetbalvereniging kost nu eenmaal geld. Het geld wordt deels opgebracht door de leden van de vereniging. Maar onze vereniging kan daarnaast ook niet zonder bijdragen van onze sponsoren. Dat verklaart ook de aanwezigheid van een Sponsorcommissie bij SC Veenwouden.

Wij besteden steeds meer tijd om de relaties met huidige sponsoren te onderhouden, bijvoorbeeld door het organiseren van sponsor- en netwerkbijeenkomsten. Ook geven wij onze sponsoren graag een podium op onze website. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die de club willen ondersteunen. Wij streven naar een transparant beleid binnen de Sponsorcommissie. Vandaar dat wij een aantal sponsorpakketten hebben samengesteld. Maar uiteraard is er altijd maatwerk mogelijk. Uiteindelijk willen we graag een situatie bereiken die voor alle partijen tot meerwaarde leidt.

Wilt u sponsor worden van SC Veenwouden, neem dan contact op met één van de commissieleden.

Sponsorcommissie SC Veenwouden

Leden

Mail

Telefoon

 

l

 

Hendrik Sipke van der Land

hendriks83@hotmail.com

06 24 38 01 68

Jan Sijtsma

jsijtsma10@hotmail.com

06 15 07 36 93

Wigle Westerlaan

wigle16@hotmail.com

06 10 57 56 06

Thys Hoekstra

thys@willemhoekstrabouw.nl

06 27 47 51 28

 

 

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!