Sponsors

Aanmelden als nieuw lid

LIDMAATSCHAP
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door hier het inschrijfformulier te downloaden. Het formulier kan dan uitgeprint worden en ingeleverd bij de ledenadministrateur. Indien u lid wordt conformeert u zich aan het vrijwilligersbeleid. U dient daarom naast het aanmeldingsformulier tevens het inschrijfformulier vrijwilligersfuncties in te vullen. 
 
De verenigingscontributie bedraagt per maand:

  • Senioren (veld)               € 17,60
  • Senioren (zaal)                € 17,60
  • Senioren (veld en zaal)  € 25,85
  • Junioren                           € 14,30
  • Pupillen                            € 11,00
  • 35+/45+                           €    8,25
  • Dames 7x7                      €    8,25

-Tevens betaalt ieder lid een jaarlijkse kledingbijdrage. Dit geldt voor senioren, junioren en pupillen. Deze bijdrage is gelijk aan het maandelijkse contributiebedrag.

-De jaarlijkse bondscontributie wordt verrekend in de maandelijkse verenigingscontributie. Nieuwe leden betalen op de datum van aanmelding éénmalig de door de KNVB vastgestelde jaarlijkse bondscontributie. In de verenigingscontributie is onder andere begrepen een abonnement op het verenigingsblad Weeknieuws en de WA-ongevallenverzekering KNVB.

-Wanneer u uw lidmaatschap wilt opzeggen kan dit uitsluitend door een schriftelijke verklaring of een e-mailbericht aan de ledenadministrateur :


Meint de Vries
De Elzen 38
9269 SK Feanwâlden
Tel. 06-46330304
leden@scveenwouden.nl

 

Indien tijdens het seizoen wordt opgezegd blijft contributie verschuldigd tot het einde van het seizoen (30 juni). Mocht u ten aanzien van het laatste punt in gebreke blijven dan zal bij een hernieuwd lidmaatschap bij onze vereniging of bij een overschrijving naar een andere vereniging eerst deze contributieachterstand moeten worden voldaan.

-Adreswijzigingen en dergelijke dienen schriftelijk of per e-mailbericht aan de ledenadministratie te worden doorgegeven (zie hiervoor). Indien u wijzigingen niet doorgeeft kan dit bijvoorbeeld betekenen dat u het medelingenblad  'Weeknieuws' niet ontvangt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!