Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Veenwouden – Dokkum eindigt in de brilstand

13 maart 2024 20:00

Onder de stralende zon werd er om half drie afgetrapt. Na enig aftasten van beide teams zonder mogelijkheden is er in de veertiende minuut de eerste echte kans voor Veenwouden, als na een diepe bal de spits alleen op Dokkum keeper Hylvardo Bakker af komt, laatstgenoemde redt echter bekwaamt. Na deze fase is het balbezit voor de Dokkumers, maar men blijft onnauwkeurig in de passing en daardoor niet in staat om de spitsen gevaarlijk te laten worden.

De rust breekt dan ook aan zonder doelpunten. In de tweede helft is het Veenwouden dat het betere van het spel heeft maar ook zij hebben moeite om gevaarlijk voor het Dokkum doel te komen. De enige echte grote kans voor Veenwouden ontstaat door een foutje van Giomar Anastatia die overigens een puike partij speelde, waar door de Veenwouden aanvaller één op één met de Dokkum goalie komt, hij schiet echter gehaast over. Dit blijkt ook het laatste wapenfeit van beide teams, dus wordt er vandaag niet gescoord 0-0.