Sponsors

Home

 

Busreis naar uitwedstrijd VVI 1 - SC Veenwouden 1

5 oktober 19:30  Zaterdag 23 oktober a.s. wordt er een busreis georganiseerd naar de uitwedstrijd VVI Idskenhuizen 1 – SC Veenwouden 1. Uiteraard zijn er al enige plaatsen gereserveerd voor b.v. de spelers en de technische staf, doch er zijn nog enkele plekken vrij waarvan u gebruik kunt maken.meer »

30x gelezen

Veiling SC Veenwouden

27 september 19:30  Zaterdag 6 november vanaf 16:15 uur organiseren we een veiling waarbij de opbrengst volledig besteed zal worden voor de herinrichting van de kantine van SC Veenwouden. Vooraf aan deze veiling hebben de Freonen fan SCV Gaatze Bosma weten te strikken voor een live optreden!meer »

33x gelezen

Toegangsbeleid

23 september 12:30  Aansluitend op de regelgeving vanuit de overheid, geldt tijdens de derde helft het volgende wat betreft toegang tot de kantine, welke dan tot de horeca aangelegenheden behoort. meer »

34x gelezen

Cambuur techniektrainingen

19 september 18:00  Voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar, organiseren wij in het najaar, vanaf zondag 26 september een (ver)nieuw(d)e module van de Cambuur Techniektrainingen in het Cambuur Stadion. meer »

76x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!