Sponsors

Home

 

OPROEP: Jubileum commissieleden gezocht!

17 januari 20:30  Op 15 augustus bestaat onze vereniging al weer 75 jaar, een heugelijk feit welke we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Hoe we invulling aan deze mijlpaal gaan geven weten we nog niet, daarvoor willen we graag een jubileumcommissie in het leven roepen. Ben jij de creatieveling die van dit jubileum een onvergetelijk gebeuren weet te maken? Meld je aan bij een bestuurslid!

19x gelezen

Algemene ledenvergadering / update.

16 januari 21:00  Als gevolg van coronamaatregelen waren wij helaas genoodzaakt om de geplande Algemene Ledenvergadering op 29 november 2021 te annuleren. De afgekondigde versoepelingen van afgelopen vrijdag zijn nog niet van dien aard dat we het verstandig vinden om nu al een fysieke ALV uit te schrijven terwijl een digitale ALV zeker niet onze voorkeur heeft. We hebben besloten om de komende persconferentie af te wachten om daarna een definitief besluit te nemen. Wordt dus vervolgt. Bestuur SC Veenwouden.meer »

98x gelezen

WE MOGEN ALLEMAAL WEER VOETBALLEN! BEREID JE VOOR OP DE COMPETITIE

15 januari 11:45  Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag er vanaf 15 januari weer volop gevoetbald worden bij de verenigingen. Van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, want er zijn geen restricties rondom tijdstippen dat je je activiteit moet beëindigen. Waar we nog wel op moeten wachten, is het spelen van competitiewedstrijden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd!meer »

23x gelezen

Contractverlenging Leo Boorsma en Edwin Nieuwland

21 december 21:45  In navolging op het langer aanblijven van Anton van Zwol, trainer van de 1e selectie, heeft het bestuur van SC Veenwouden ook met Leo Boorsma, trainer van de 2e selectie, en Edwin Nieuwland, keepertrainer een overeenkomst kunnen sluiten voor het seizoen 2022/2023.

95x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!