Sponsors

Home

 

SC Veenwouden 1 verliest van vv ONT 1: 0-2

Gisteren, 25 september 10:00  Zaterdag 24 september begon SC Veenwouden 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen vv ONT 1. Na een goede eerste, maar een te slordige tweede helft moesten de mannen van Anton Zol hun meerdere erkennen in de hoofdmacht van vv ONT. Deze wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door onze wedstrijdsponsoren Van Wieren & Vellinga, de Vries Trappen en Jan Bekema Kwaliteitsschilder. Het volledige wedstrijdverslag volgt later.

59x gelezen

Weeknieuws jubileumeditie deel twee.....

Gisteren, 25 september 9:00  Na de eerdere uitgave van Weeknieuws Jubileumeditie deel 1 vinden jullie hier via onderstaande links ook deel 2. Namens de redactie veel leesplezier!meer »

13x gelezen

OFFICIEEL AFSCHEID TRAINER HANS VAN DER WAL.……

19 september 19:30  Hans van der Wal nam afgelopen zaterdag officieel afscheid van 'zijn' jongens. In de dagen dat de eindredactie van het weeknieuws nog dacht dat een carriere bij b.v. Real Madrid of Panathinaikos tot de mogelijkheden behoorde, was Hans van der Wal al trainer van de rest senioren. Nou rest senioren: menig voetballer vond zijn eerste treden naar de top op de woensdagavond (voorheen maandagavond). Hans bedankt voor al je goede zorgen.

23x gelezen

MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR.……

19 september 19:30  Energie besparing. Dat iedereen tegenwoordig praat over de extreem hoge energieprijzen zal u hoogstwaarschijnlijk niet zijn ontgaan. Veel particulieren, bedrijven en verenigingen komen in de problemen door de als maar stijgende kosten. Ook bij sc Veenwouden ontkomen we hier helaas niet aan. Om de kosten enigszins binnen de perken te houden vragen we jullie medewerking. Als je na de training direct naar huis gaat overweeg dan om thuis te douchen, als je na de training of wedstrijd toch bij de vereniging doucht beperk het douchen dan tot een paar minuten. Mogelijk dat we de temperatuur van de douches een paar graden naar beneden bijstellen. Zorg ervoor dat straks de deuren weer achter je dicht gaan zodat de warmte niet onnodig naar buiten vliegt. De thermostaat in de kantine zou op maximaal 19 graden ingesteld moeten worden. We rekenen hierbij op jullie begrip en medewerking.meer »

20x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!