Sponsors

Update coronamaatregelen van het bestuur

2 oktober 2020 9:00


Update coronamaatregelen van het bestuur

Extra maatregelen

Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen zijn afgelopen dinsdag om 18:00 uur ingegaan en gelden in ieder geval de komende drie weken. Allereerst betekenen de maatregelen dat onze kantine dicht moet. Daarnaast mag er geen publiek meer zijn bij de wedstrijden. Dit geldt ook voor de jeugdteams. Ouders zijn helaas niet welkom, alleen de leiders. Van het uitteam mogen rijdende ouders wel meekomen. 

Coronabesmetting

Helaas is een speler van het 2e elftal besmet met corona en zitten er twee teamgenoten in quarantaine. We hebben contact gehad met de KNVB en de GGD over hoe te handelen. Eerder deze week besloten we uit voorzorg de trainingen en wedstrijden deze week af te gelasten. In afstemming met de instanties is besloten dat er vanaf nu weer getraind en gespeeld kan worden. De wedstrijden op zaterdag kunnen dus doorgaan. Dat geldt niet voor de wedstrijd van het 2e. Die is afgelast. We houden de situatie als bestuur nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van wat het virus doet, kan het betekenen dat we de komende periode weer genoodzaakt zijn besluiten te nemen over afgelasting van trainingen of wedstrijden. Uiteraard hopen we dat we zoveel mogelijk kunnen blijven voetballen. 

RTV NOF bij SC Veenwouden-Hardegarijp

RTV NOF is zaterdag aanwezig om verslag te doen van de derby van ons 1e tegen Hardegarijp. Een schrale troost wellicht, maar zo kun je de wedstrijd toch nog volgen. 

Meer informatie?

Ten slotte: op de website van de KNVB vind je veel informatie over het coronavirus en voetbal, https://www.knvb.nl/themas/coronavirus. Natuurlijk kun je met vragen ook bij ons terecht. 

Hartelijke groet,

Het bestuur van SC Veenwouden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!