Sponsors

Gevolgen coronavirus - 19 april 2020

21 april 2020 11:15


In het vorige weeknieuws informeerden we jullie over de gevolgen van het coronavirus
voor het voetbal en onze vereniging. Ook nu staat het bestuursnieuws weer in het
teken van corona.

Veldcompetitie afgelast, nu vervroegd onderhoud velden

De competitie van het amateurvoetbal wordt dit seizoen niet hervat. We hebben de gemeente gevraagd om het onderhoud van de velden daarom zo snel mogelijk op te pakken. Het trainingsveld is ingezaaid, de wedstrijdvelden worden begin mei aangepakt. We hopen dat de grasmat er volgend seizoen dan weer goed bij ligt. Dit betekent ook dat we, als dat al weer zou worden toegestaan, de rest van dit seizoen niet meer op het veld kunnen trainen of spelen.

Contributie blijven we innen

Terwijl het verenigingsleven door het coronavirus stil ligt, lopen de kosten voor het overgrote deel door. De inkomsten zijn in deze periode echter een stuk minder. Met name het wegvallen van de barinkomsten is een grote tegenvaller voor onze begroting. We hebben besloten om de contributie voor de rest van het seizoen wel te innen. Die inkomsten zijn voor ons belangrijk om de club financieel gezond te houden. Daarnaast ga je een lidmaatschap voor een heel seizoen aan en betaal je dus ook voor het gehele seizoen contributie. Uiteraard kijken we naar de mogelijkheden voor financiële ondersteuning die de overheid biedt. Waar mogelijk maken we daar gebruik van. De precieze financiële gevolgen door de coronacrisis kunnen we nog niet overzien. We informeren jullie daarover uiteraard tijdens de volgende algemene ledenvergadering en - als dat nodig is - eerder.

Steun onze sponsors

Door de coronacrisis worden veel ondernemers en bedrijven geraakt met een abrupte forse omzetafname, minder klanten en dus minder inkomsten. Dat geldt ook voor sponsoren van SC Veenwouden. In meer en mindere mate hebben zij last van de coronacrisis. Wij dragen onze sponsoren een warm hart toe en roepen jullie bij deze op om aan hen te denken in deze tijd. Koop waar dat kan bij hen. Een volledig overzicht van onze sponsors vind je op onze website.

Evenementen

We meldden de vorige keer al dat de familiedag op 13 juni niet doorgaat. We verplaatsen die naar de start van het volgende seizoen. Hartstikke mooi dat de Freonen van SC Veenwouden laatst een draaiend rad hebben verzorgd via een livestream. Binnenkort - op 25 april - organiseren de Freonen een online bingo. We stellen dat enorm op prijs!

Gratis onlinecursus EHBO

Als bestuur organiseren we volgend jaar een EHBO-cursus voor (dag)leiders en trainers. Het Rode Kruis stelt op dit moment speciaal voor alle thuisblijvers in Nederland een gratis online thuiscursus EHBO beschikbaar. Hiermee leer je vanuit huis, via je laptop of tablet hoe je eerste hulp verleent bij veelvoorkomende situaties. Meer informatie vind je op de website van het Rode Kruis (zie onder ‘EHBO’). We wensen we jullie allemaal alle goeds en veel gezondheid toe. Pas op elkaar. Samen sterk tegen corona!

Het bestuur van SC Veenwouden

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!